COCO Sweet 2 persones

Authentic mediterranean

COCO Sweet 2 persones

Característiques de l’allotjament

Tenda Glamping amb capacitat adient per a 2 persones, nens i nadons inclosos:

11 m2 de superfície interior (4,86 m x 2,50 m) + 8 m2 de terrassaAparcament d’un vehicle al costats de l’allotjament.Cortines opaques.Cuina de 2 fogons a l’exterior equipada amb parament i bateria de cuina.Disposen de barbacoa per carbó vegetal.Equipats amb calefacció i mantes, però no disposen d’aire condicionat.Lloguer de caixes fortes.Mini menjador equipat amb microones, nevera petita amb congelador, cafetera elèctrica, taula plegable i 2 tamborets.No disposa de bany. Tenen a la seva disposició els lavabos, WCs i dutxes del edifici comú del càmping (ubicats al costat).NOVETAT! Disposa de piques amb aigua potable a l’exterior.Terrassa amb taula i cadires de jardí.TV LED de pantalla plana.Un dormitori amb llit doble de 140 x 190 cm.Wi-fi gratuït.
Esta prohibit fumar en el seu interior.Estovalles ni productes de neteja.Llençols ni tovalloles. Disposem per a lloguer a recepció (4,50 € el joc de llit individual, 6 € el joc de llit de matrimoni i 3 € el joc de tovalloles).No s’admeten animals de companyia.
Hora d'entrada:
a partir de les 16:00h
Hora de sortida:
fins les 12:00h (migdia)

Condicions de cancel·lació

+ de 30 dies
90%
30 - 14 dies
50%
14 - 0 dies
0%
Tota anul·lació haurà de ser notifica- da per fax o e-mail. El retard en el dia d’arribada o l’avançament en el dia de sortida no dóna dret a una reducció en el preu total de la reserva contractada.
En arribar, se li demanarà una fiança de 100 € en efectiu o bé una targeta de crèdit que podrà servir per cobrir les despeses ocasionades per desperfectes o desaparició d’objec- tes del seu allotjament. El dia de sortida, deixi l’allotjament net i endreçat. En cas contrari, es cobrarà un càrrec de 30€ en concep- te de neteja.
El percentatge d’entrega a compte requerit per la formalització de la reserva: 40% del total
Formes de pagament acceptades (segons antel·lació): Transferència bancària i targeta de crèdit.

Parcel·la Basic

Parcel·la Superior

Estudis

MH O’hara

MH Muntanyans Romàntic

MH Muntanyans Familiar

Parcel·la Estàndard

Cottage Clarà

COCO Sweet 4 persones

Passeig Miramar, 276
43830 - Torredembarra - Tarragona
Costa Daurada - Catalunya - Espanya