Sabies que el càmping és l’oferta d’allotjament turístic més saludable i segura?

El nostre establiment, en estar a l’aire lliure, està perfectament preparat per dur a terme totes les mesures sanitàries necessàries per a garantir que les teves vacances siguin segures i tranquil·les, volem tenir cura de tu i dels teus.

               

Vine a gaudir dels últims dies de platja!! Aprofita el bon temps i fes a una escapadeta a la nostra fantàstica platja verge els Muntanyans.

Desconnecta, gaudeix de la natura i la platja en un ambient de tranquil·litat absoluta…

no t’ho deixis perdre, tens temps fins al 12 d’octubre 2020 😉

Benvinguts a casa nostra!

 

Naturalesa, tranquil·litat, ambient familiar, platja, tracte proper, amabilitat…, tot això i molt més a casa nostra!  Som un petit càmping familiar ubicat en un indret privilegiat del Mediterrani amb accés directe a la fantàstica platja d’Els Muntanyans de Torredembarra, declarat espai d’interès natural protegit de dunes i maresmes únic a la Costa Daurada.

Què oferim? Una fantàstica platja de sorra fina i daurada amb aigües cristal·lines i poc profundes, unes condicions climatològiques singulars, una excel·lent gastronomia local, existència d’un Patrimoni cultural proper molt valuós, un seguit d’activitats lúdiques i culturals que no deixen lloc a l’avorriment, proximitat a parcs aquàtics i d’atraccions…

Per què som diferents? Perquè ens preocupem del teu benestar, perquè per nosaltres els petits detalls són importants, perquè cuidem les nostres instal·lacions i ens agrada tenir-les sempre impecables, perquè tenim unes modernes i amplies instal·lacions sanitàries…, perquè a casa nostra et mereixes el millor somriure!

 

Reconeixements:

                                  

PARCEL·LES

Disposem d’àmplies parcel·les sobre terreny pla de 60 a 90 m2.

BUNGALOWS

Bungalows i Mobil Homes amb capacitat per a 2 a 6 persones.

ESTUDIS

Habitació d’un sol ambient sense bany amb capacitat per a 4 persones.

TENDES COCO

Tendes glamping amb  capacitat adequada per  2 a 4 persones.

T’acostem a la naturalesa   🙂

Descobreix en primera persona paisatges de somni. Viure la naturalesa d’una manera sana passejant pel nostre parc natural dels Muntanyans tot observant les espècies d’animals i plantes que hi habiten, senderisme pel camí de ronda de Torredembarra a Tarragona, gaudir del nostre clima suau en els més de 6km d’extenses i precioses platges, perdre’t en les nostres cales…. Ajuda’ns a conservar el nostre entorn respectant sempre el medi ambient.