Platja

El nostre càmping situat a la Costa Daurada, a Torredembarra, es troba a primera línia de mar, amb una platja de sorra fina de 4 km de longitud i unes aigües cristal·lines, tranquil·les i poc profundes ideals per poder gaudir d’unes vacances amb tota la família.

separator

La nostre platja

 

El Càmping Clarà ofereix una magnífica platja natural de sorra fina i daurada d’aigües cristal·lines, molt planes i poc profunda ideal per als nens, protegida amb espigons que permeten la pesca amb canya i on es pot practicar qualsevol esport aquàtic, que acompanyada d’un bon clima mediterrani, fa que sigui una platja de grans qualitats, guardonada cada any amb el distintiu de qualitat Bandera Blava.

La visita és recomanable tot l’any ja que hi podrem prendre banys de sol i de mar, relaxar-nos, practicar-hi senderisme i observar fins i tot les espècies d’animals i plantes que hi habiten, respectant sempre l’entorn.

 

Espai Natural “Els Muntanyans”

 

El Càmping Clarà està situat al Parc Natural d’Els Muntanyans de Torredembarra,  sense dubte, un dels espais naturals més bells de la costa catalana.

Els Muntanyans són un espai d’interès natural de 62 ha, formats per una platja natural, amb dunes i maresmes, un dels pocs llocs de la costa catalana verge i que conserva la sorra i els seus valors naturals.

Es tracta d’un indret remarcable per la seva importància ambiental, ja que conserva en els seus 2 km d’extensió les darreres dunes i maresmes salabroses després del Delta de l’Ebre. 

 

Curiositat:

els “Muntanyans-Gorg” és especialment destacat per la seva riquesa en espècies d’aus sent el 5è espai d’interès natural en diversitat d’aus.

 

 

 

Deixa’t seduir per l’entorn!

Les platges de Torredembarra

 

Torredembarra és un paradís per als amants del mar.

 

És una de les poblacions costaneres amb més diversitat de platges i de més qualitat, amb un Passeig marítim excepcional, ideal per llargues passejades, lluny del bullici d’aquest tipus de vies, amb la remor propera del mar i amb la distància oportuna amb la natura.

El visitant pot gaudir de 4 km de platges de sorra daurada i fina: el Canyadell, la Paella, Baix a Mar i els Muntanyans

 

Clica aquí per accedir a la descripció de les diferents platges municipals de Torredembarra.

La Costa Daurada

 

Una de les zones més belles de la costa espanyola i una de les principals destinacions turístiques de la Mediterrània.

La seva privilegiada ubicació li permet disposar d’un ric i variat territori amb un ampli litoral banyat pel mar Mediterrani i un interior amb pobles tranquils i camps de cultiu.

Destinació de sol i platja per excel·lència, ofereix també una diversa oferta d’oci, cultura, natura i història ideal per gaudir en un entorn de pau i descans d’unes vacances per a tota la família.

Tant a la costa com a l’interior, en tots els seus racons predominen vius colors banyats per la llum del Mediterrani: el blau intens de la seva costa, els verds boscos i camps de conreu, el vermell del capvespre , el platejat de les sardines acabades de pescar o l’ocre de les seves pedres i monuments.

92 quilòmetres de litoral, un ric patrimoni històric, grans monestirs de fundació medieval, poblacions interiors de gran interès, paratges naturals de gran bellesa i zones de gran tradició vinícola sense oblidar la gastronomia típicament mediterrània ni una àmplia oferta en turisme de salut i de negocis.

I per poder gaudir de tot això la Costa Daurada compta amb una excel·lent xarxa de comunicacions, parcs d’atraccions, instal·lacions esportives i de lleure…, tot per gaudir en família, en grup o en el teu estil!