Condicions reserves

Les reserves es poden realitzar a través de la web, telefònicament o presencialment.

 

CONDICIONS DE RESERVA

 

El fet de reservar una estada en el càmping implica l’adhesió completa a les nostres condicions generals.

· El titular de la reserva ha de ser major d’edat.

· La reserva és personal i no es pot transferir sense autorització prèvia del Càmping.

· Les reserves només vinculen el Càmping Clarà, si aquest les accepta, el que és lliure de fer o no fer, en funció de la disponibilitat, i de manera general, de totes les circumstàncies que puguin perjudicar l’execució de la reserva efectuada. El Càmping Clarà es reserva l’admissió o permanència d’acord amb l’article 31 bis de la Llei 13/2002 de turisme de Catalunya.

· És imprescindible realitzar una entrega a compte del 40% del total de l’estada com a màxim 48 hores després d’efectuar la pre-reserva. Pot realitzar el pagament mitjançant transferència bancària (sempre i quan la data d’arribada sigui posterior a 7 dies de realitzar la reserva) o amb targeta de crèdit a través de la nostra pàgina web o bé facilitant les dades de la targeta per fax, correu electrònic o telèfon. L’import restant s’haurà d’abonar el dia d’arribada mitjançant targeta bancària o en efectiu.

· El procés de reserva finalitza amb la confirmació que envia el càmping per correu electrònic, quan ha rebut el dipòsit de reserva.

· El titular de la reserva ha de verificar la confirmació de la reserva i notificar a Càmping Clarà, immediatament per escrit o per correu electrònic, qualsevol error que pugui detectar.

· No es reserva número d’allotjament en concret, a la seva arribada se li indicarà quin té assignat; si té alguna preferència pot marcar-ho en observacions i intentarem complaure’l.

· La reserva es mantindrà fins a les 1200h del dia següent a la data d’arribada contractada. La no compareixença del client passat aquest moment, comportarà la seva anul·lació i la pèrdua de l’import lliurat. L’empresa es reserva el dret de tornar a contractar l’allotjament.

· En el moment de la inscripció cal presentar a Recepció el DNI o passaport original del titular i de cada acompanyant. És obligatori i responsabilitat del titular de la reserva, registrar a totes les persones que l’acompanyen.

· Es facturarà el total de la seva reserva en el supòsit que decideixi posposar la seva arribada o reduir la durada de la seva reserva sense l’antelació de temps requerida.

· Camping Clarà es reserva el dret de rectificació de possibles tarifes errònies cobrades al client ocasionades per algun error del sistema de reserves on-line. En aquest cas, l’empresa notificarà en un termini màxim de 48 hores l’error, donant l’alternativa al client d’acollir-se als ajustaments correctes o d’anul·lar la reserva efectuada sense cap càrrec per al client.

· RESERVA DE GRUPS: Per sol·licitar una reserva de grup. sempre s’haurà de contactar el Càmping Clarà per correu electrònic. El Càmping Clarà es reserva el dret d’examinar la sol·licitud abans de confirmar-ne la reserva.

· IMPOST TURÍSTIC: Segons la Llei 5/2012, de 20 de març, de mesures fiscals, financeres i administratives i de creació de l’impost sobre les estades en establiments turístics, el client està obligat a abonar la taxa turística directament al càmping: 0,50 € per persona / dia, fins a un màxim de 7 nits (els menors de 16 anys estan exempts).

 

ALLOTJAMENTS (ESTUDIS, TENDES I BUNGALOWS):

· Estades mínimes:

– 2 nits
– 3 nits per Setmana Santa i ponts nacionals
– 5 nits en juliol i agost
L’empresa es reserva el dret d’exigir una estada mínima en ponts i festius.

· El dia d’arribada s’abonaran 100 € o es facilitarà una targeta de crèdit en concepte de Fiança; import que serà reemborsat a la sortida una vegada comprovat l’estat de l’allotjament. Hauran de deixar l’allotjament en bon estat de neteja (per exemple, brossa retirada i utensilis de cuina nets), així com el mobiliari ubicat a la posició inicial del moment de l’entrada. El càmping es reserva el dret de realitzar un càrrec de 30 € en concepte de neteja en cas de ser necessari.

· En cap moment se superarà el nombre màxim de persones autoritzat per allotjament. El Càmping Clarà es reserva el dret de denegar l’accés al seu interior a grups o famílies que es presentin amb un número de membres superior a la capacitat de l’allotjament llogat.

· Els animals domèstics no estan admesos en els Mobil Homes O’hara, Muntanyans Romàntic y Muntanyans Familiar. NOMÉS es permeten animals de companyia en alguns dels Bungalows Cottage Clarà i els Estudis sota autorització expressa.

· Només s’accepta l’entrada d’un vehicle per unitat reservada.

· L’hora d’arribada és a partir de les 1600h i l’hora de sortida és abans de les 1200h del migdia.
· No s’inclouen llençols ni tovalloles. En disposem en lloguer a la recepció.

 

CAMPING – PARCEL·LES:

· El preu de la parcel·la inclou la unitat d’acampada (tenda, caravana o autocaravana), l’accés als banys i a les infraestructures del càmping.

· Només s’accepta l’entrada d’un vehicle per unitat reservada.

· L’ocupació màxima per parcel·la és de 6 persones (nens inclosos).

· Les persones que viatgin amb gos, hauran d’indicar-ho en el moment de fer la reserva i inscriure’l a l’arribada al Càmping. No s’admeten gossos de races considerades com a perilloses. Els gossos sempre han d’anar lligats i és responsabilitat del titular el seu bon comportament.

· Cal indicar a la reserva si s’allotjaran en autocaravana, caravana o tenda.

· L’hora d’arribada és de 1200h a 2300h.

· La parcel·la haurà de quedar neta i lliure abans de les 1200h del migdia de l’últim dia de la seva estada (per exemple, sense cap element abandonat a terra o penjant entre els arbres). Si es sobrepassa aquesta hora, hauran d’abonar un dia addicional.

· L’empresa es reserva el dret d’exigir una estada mínima en ponts i festius.

· NO s’aplicarà la tarifa ACSI, ADAC, Camping Key a les reserves realitzades a la web.

 

CONDICIONS DE MODIFICACIÓ:

· Qualsevol modificació en una reserva confirmada s’haurà de sol·licitar per escrit i amb la signatura del titular de la reserva. El canvi, en cas de ser possible, s’acceptarà per escrit des del Càmping.

 

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ:

· L’impagament de la bestreta dins de les 48 hores, donarà lloc a la cancel·lació immediata de la sol·licitud de reserva.

· Tota anulació haurà de ser notificada per fax o email.

· La nostra política de cancel·lació, en funció de la data de la notificació, és:

– fins a 30 dies abans = devolució del 90%
– entre 29 i 15 dies abans = devolució del 50%
– 14 o menys dies abans = no correspon devolució.

· L’empresa es reserva el dret, en cas d’overbooking o qualsevol altre motiu justificable, de cancel·lar la reserva en un termini màxim de 48 hores posteriors a la seva sol·licitud. En aquest cas, es compromet a avisar al client al més aviat possible i si aquest hagués pagat la bestreta de la reserva, se li abonaria de manera íntegra aquest import.

· El Càmping posa a disposició dels seus clients una assegurança de cancel·lació. Més informació al 977 643 480.

 

El Càmping Clarà actualitza els continguts del web amb la màxima rapidesa possible. Tot i això, pot contenir errors. Per això les referències (imatges, preus i descripcions) dels productes i serveis són de caràcter exclusivament orientatiu i no tenen caràcter contractual ni vinculant.

El client, al moment de fer la pre-reserva, adquireix el compromís de llegir aquestes condicions de reserva, sent el pagament de la reserva i del preu total de l’estada contractada un senyal d’acceptació de les mateixes i de la normativa interna del Càmping Clarà.