Platja i entorn

En ple cor de la Costa Daurada, Camping Clarà és un càmping tranquil i ideal per descansar en plena natura, i gaudir de la platja

separator

platja1

Platja

El Càmping Clarà ofereix una magnífica platja natural d’arena fina molt plana ideal per als nens i protegida amb espigons que permeten la pesca amb canya i on es pot practicar qualsevol esport aquàtic, gaudint de la bona climatologia de la Costa Daurada.
La platja de Torredembarra de sorra fina i daurada, i acompanyada d’un bon clima mediterrani, fa que sigui una platja de grans qualitats, guardonada cada any amb el distintiu de qualitat Bandera Blava.
Hi podrem prendre banys de sol i de mar, relaxar-nos, practicar senderisme i observar fins i tot les espècies d’animals i plantes que habiten.
En el següent link podran accedir a la descripció de les diferents platges municipals de Torredembarra:
http://www.turismetorredembarra.cat/continguts/platges.php?idioma=es

platja2

Espa Natural “Els Muntanyans”

L’ecosistema de platja natural és un dels pocs que queden a la costa catalana, ja que la majoria d’aquesta s’han construït urbanitzacions i passejos per al gaudi dels turistes. Els Muntanyans-Gorg és un espai privilegiat en aquest sentit, ja que conserva els seus valors naturals.
A la zona més propera al mar trobem les dunes, petites muntanyes de sorra, fixades per les arrels de les plantes adaptades al medi sec i amb pocs nutrients. D’altra banda, tenim els estanys d’aigua salobre, una barreja d’aigua dolça (aqüífers i pluja) i aigua salada (mar). Així doncs, podem trobar una diversitat de flora i fauna adaptada a aquestes condicions que en pocs casos la trobarem en altres mitjans.
La sorra de la platja encara és natural, gràcies a la conservació de les dunes i de la Posidònia, que actuen com un reservori de sorra.
Curiositat:
els “Muntanyans-Gorg” és especialment destacat per la seva riquesa en espècies d’aus sent el 5è espai d’interès natural en diversitat d’aus.

platja3

Costa Daurada

La Costa Daurada és una de les zones més belles de la costa espanyola i una de les principals destinacions turístiques de la Mediterrània . La seva privilegiada ubicació li permet disposar d’un ric i variat territori amb un ampli litoral banyat pel mar Mediterrani i un interior amb pobles tranquils i camps de cultiu .
Formada per les comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà , el Priorat , el Tarragonès i el Baix Penedès , la Costa Daurada ofereix a tots que s’acosta a descobrir molt més que una destinació de sol i platja : una diversa oferta d’oci , cultura, natura i història ideal per gaudir en un entorn de pau i descans d’unes vacances per a tota la família.
Tant a la costa com a l’interior , en tots els seus racons predominen vius colors banyats per la llum del Mediterrani : el blau intens de la seva costa , els verds boscos i camps de conreu, el vermell del capvespre , el platejat de les sardines acabades de pescar o l’ocre de les seves pedres i monuments .
Resulta difícil destacar un sol aspecte del territori : a la Costa Daurada hi ha tantes opcions com visitants perquè cadascú visqui com més li agradi : 92 quilòmetres de litoral , un ric patrimoni històric , grans monestirs de fundació medieval , poblacions interiors de gran interès , paratges naturals de gran bellesa i zones de gran tradició vinícola sense oblidar la gastronomia típicament mediterrània ni una àmplia oferta en turisme de salut i de negocis . I per poder gaudir de tot això la Costa Daurada compta amb una excel · lent xarxa de comunicacions , parcs d’atraccions , una àmplia oferta d’allotjaments de qualitat , instal · lacions esportives i de lleure , etc , tot per gaudir en família , en grup o en el teu estil .