IVA incl.

des de 30€/nit

Aquest any no et quedis sense vacances!

Sabies que el càmping és l’oferta d’allotjament turístic més saludable i segura?

El nostre establiment, en estar a l’aire lliure, està perfectament preparat per dur a terme totes les mesures sanitàries necessàries per a garantir que les teves vacances siguin segures i tranquil·les, volem tenir cura de tu i dels teus.

 

A més a més, sabies que la platja que tenim just davant de càmping és especialment saludable pel seu alt percentatge de iode?

Es tracta d’una platja natural de gran importància ambiental d’aigües amb major poder desinfectant i antibiòtic gràcies al seu alt contingut en iode, guardonada amb el distintiu de qualitat europeu de Bandera blava.

 

Perquè tots tenim ganes de sortir i volem que tots tinguem un estiu inoblidable i que puguem gaudir de tot el que ara se’ns està privant i tant enyorem…

Us oferim la possibilitat de descobrir el càmping sense necessitat de portar la vostra tenda o caravana, a uns preus molt assequibles i amb tot el que necessiteu per unes bones vacances!

 

Us presentem les nostres tendes equipades COCO SWEET, has sentit parlar del Glàmping?

Vine a descobrir-lo amb nosaltres!  🙂

 

 

  • Si vols calcular el preu d’estada, prem en el següent botó, selecciona les dates i si és dela teva conformitat, pots acabar de fer la reserva: 

 

Que millor que anar de càmping per a unes vacances segures i tranquil·les!

 

A més, disposem de més tipus d’allotjaments amb tot el confort disponibles, no deixis perdre l’oportunitat, reserva amb antelació i aquest estiu no et quedis a casa  😉

 

NOTA:

      • Les tendes Coco Sweet i els estudis no disposen de bany al seu interior, teniu a la vostra disposició l’edifici de sanitaris de càmping.
      • Es mantenen condicions de cancel·lació de reserva actuals i a causa de les circumstàncies excepcionals provocades pel Coronavirus, s’afegeix la següent condició:

– Es podrà cancel·lar tota reserva, sense cost, des de 15 dies fins 3 dies abans de l’arribada si qualsevol de les circumstàncies sanitàries o de mobilitat derivades de la situació creada pel Coronavirus, perduren 15 dies abans de l’arribada del client.