El càmping

Authentic mediterranean

Benvinguts a casa

Si busques tranquil·litat, bon clima i bona gastronomia mediterrània al costat d’una excel·lent platja, el Càmping Clarà és sense dubte l’indret idoni per gaudir de les teves vacances.

Som un petit càmping familiar inaugurat l’any 1962, gestionat des del primer dia per la
mateixa família amb molta il·lusió i ganes de fer les coses ben fetes, i que compta amb unes modernes instal·lacions renovades recentment i uns serveis per fer del teu pas per casa nostra un bon record en el temps.

Si t’agrada l’acampada, trobaràs unes parcel·les ben delimitades, assolellades a la primavera i ombrejades a l’estiu, totes amb connexió elèctrica, algunes amb pressa d’aigua potable i desguàs, i de diverses mides segons les vostres necessitats.

Si el que busques és un allotjament amb tot el confort i totalment equipat per gaudir d’una estada o d’unes inoblidables vacances a l’aire lliure, disposem de bungalous, mòbil-homes, estudis i tendes tipus glàmping amb capacitat per a 3, 4 o 6 persones.

A més a més, tenim tot el que necessites: supermercat amb servei de pa i verdura fresca diària, noves instal·lacions sanitàries amplies i funcionals dotades d’aigua calenta en totes les aixetes i adaptades a persones amb mobilitat reduïda, banys infantils i per a nadons, vàter químic, bugaderia d’autoservei (amb rentadores i assecadora), bar-restau- rant climatitzat amb terrassa i ombratge, biblioteca, miniclub infantil en temporada d’estiu, parc infantil, zona de jocs (futbolí, billar, grues, etc.), taula de ping-pong i bona connexió de Wi-Fi gratuït en tot el recinte.