Parcel·les

Relaxa’t i gaudeix de la natura en total llibertat

Posem tot de la nostra part perquè gaudeixis d’unes vacances inoblidables en plena naturalesa sense renunciar al major confort.

Disposem d’àmplies parcel·les sobre terreny pla d’entre 60 i 90 m2, on instal·lar la unitat d’acampada junt amb el vehicle.

Parcel·les assolellades a la primavera i ben ombrejades a l’estiu, totes elles ben delimitades per arbres típics del mediterrani i amb connexió elèctrica a 6A o 10A (220V). Algunes de les parcel·les disposen de pressa pròpia d’aigua i de desguàs.

A cada carrer hi han instal·lades fonts d’aigua potable, a més a més de piques per rentar els utensilis repartides pel camping.

Parcel·les

IN 12:00H OUT 11:00H

Parcel·les

BEN DELIMITADES I OMBREJADES

Parcel·les

PRESA D'ELECTRICITAT

Parcel·les

S’ADMENTEN ANIMALS NO PERILLOSOS

PARCEL·LA BASIC

PARCEL·LA ESTÀNDARD

PARCEL·LA SUPERIOR

Informació

Condicions de cancel·lació

Tota anul·lació haurà de ser notificada per fax o e-mail. El retard en el dia d’arribada o l’avançament en el dia de sortida no dóna dret a una reducció en el preu total de la reserva contractada.

Check-In

a partir de les 12:00h

Check-Out

fins les 11:00h (migdia)

Telèfon

+34 977 64 34 80

Email

info@campingclara.es

També us pot interessar...

MH MUNTANYANS ROMÀNTIC

Casa mòbil amb capacitat per a 3 persones (2 adults + 1 nen fins a 10 anys), una decoració moderna crea espais interiors confortables, totalment equipats.

MH MUNTANYANS FAMILIAR

Casa mòbil amb capacitat per a 6 persones, nens i nadons inclosos. Els seus acabats de qualitat i una decoració moderna creen interiors còmodes i totalment equipats.