Platja

Authentic mediterranean
Platja

La platja dels Muntanyans

El nostre càmping situat a la Costa Daurada, a Torredembarra, es troba a primera línia de mar, amb una platja de sorra fina de 4 km de longitud i unes aigües cristal·lines, tranquil·les i poc profundes ideals per poder gaudir d’unes vacances amb tota la família.

El Càmping Clarà ofereix una magnífica platja natural de sorra fina i daurada d’aigües cristal·lines, molt planes i poc profunda ideal per als nens, protegida amb espigons que permeten la pesca amb canya i on es pot practicar qualsevol esport aquàtic, que acompanyada d’un bon clima mediterrani, fa que sigui una platja de grans qualitats, guardonada cada any amb el distintiu de qualitat Bandera Blava.

La visita és recomanable tot l’any ja que hi podrem prendre banys de sol i de mar, relaxar-nos, practicar-hi senderisme i observar fins i tot les espècies d’animals i plantes que hi habiten, respectant sempre l’entorn.

Espai Natural “Els Muntanyans”

El Càmping Clarà està situat al Parc Natural d’Els Muntanyans de Torredembarra,  sense dubte, un dels espais naturals més bells de la costa catalana.

Els Muntanyans són un espai d’interès natural de 62 ha, formats per una platja natural, amb dunes i maresmes, un dels pocs llocs de la costa catalana verge i que conserva la sorra i els seus valors naturals.

Es tracta d’un indret remarcable per la seva importància ambiental, ja que conserva en els seus 2 km d’extensió les darreres dunes i maresmes salabroses després del Delta de l’Ebre.

Platja
Platja

Les platges de Torredembarra

Torredembarra és un paradís per als amants del mar.

És una de les poblacions costaneres amb més diversitat de platges i de més qualitat, amb un Passeig marítim excepcional, ideal per llargues passejades, lluny del bullici d’aquest tipus de vies, amb la remor propera del mar i amb la distància oportuna amb la natura.

El visitant pot gaudir de 4 km de platges de sorra daurada i fina: el Canyadell, la Paella, Baix a Mar i els Muntanyans.

Clica aquí per accedir a la descripció de les diferents platges municipals de Torredembarra.