Serveis

Serveis

Recepció

Trobareu el nostre personal en plena disposició per resoldre qualsevol de les vostres necessitats, tots els dies des de les 8 h del matí a les 23 h de la nit. A més a més, oferim servei nocturn de vigilància totes les nits.

Serveis

Experiències

El personal de la nostre recepció estarà a la vostra disposició per ajudar-vos a que pugueu descobrir la nostra destinació d’una manera especial i viure així experiències culturals, lúdiques i gastronòmiques de qualitat d’entre tota l’oferta del territori.

Serveis

Animació i Mini Club

Durant els mesos de juliol i agost hem preparat una varietat d’actuacions en directe: espectacles visuals, música i discomòbils… El Miniclub és un espai per a nens d’entre 3 i 12 anys dedicat a l’entreteniment tals com manualitats, balls, jocs, tallers, gimcanes, cinema,…

Serveis

Servei de Lloguers

Gaudeix del Mediterrani Posem a la vostra disposició tot un ventall de serveis, per fer la vostra estada més confortable

Serveis

Aparcament gratuït

És permès d’entrar al càmping un vehicle per cada unitat d’allotjament i estacionar-lo al seu espai corresponent. També disposem de places d’aparcament addicionals, subjectes a disponibilitat i sota petició, amb un cost extra.

Serveis

Biblioteca

Temps de relaxar-se i gaudir de la lectura Servei de préstec i intercanvi gratuït de llibres i revistes.

Serveis

Mascotes

Som amics de les mascotes! En algunes de les nostres modalitats d’allotjament les mascotes són benvingudes.

Serveis

Estació per autocaravanes

Per garantir una màxima comoditat i el respecte del medi ambient, disposem d’un espai dedicat a la càrrega dels dipòsits d’aigua i assegurar l’evacuació adequada de les aigües grises i el WC químic de les autocaravanes i caravanes. També podràs rentar el teu vehicle o les teves pertinences (servei de pagament addicional).

Serveis

Bugaderia

Teniu a la vostra disposició 2 rentadores automàtiques de 8 kg i una assecadora en les nostres instal·lacions sanitàries. Funcionen amb fitxes que podreu comprar a la recepció amb sabó inclòs. Pels qui us agrada rentar a mà, també hi trobareu 2 safareigs.

Serveis

Bar restaurant

Una bona paella, uns bons calamars enfarinats, un bon entrecot al grill, una bona hamburguesa, unes patates braves, tripa amb cap i pota… al nostre restaurant podràs gaudir de la gastronomia típica mediterrània, casolana, de mercat i elaborats diàriament amb afecte.