Serveis

Serveis

Recepció

Trobareu el nostre personal en plena disposició per resoldre qualsevol de les vostres necessitats, tots els dies des de les 8 h del matí a les 23 h de la nit. A més a més, oferim servei nocturn de vigilància totes les nits.

Recepció Llegeix més "

Serveis

Experiències

El personal de la nostre recepció estarà a la vostra disposició per ajudar-vos a que pugueu descobrir la nostra destinació d’una manera especial i viure així experiències culturals, lúdiques i gastronòmiques de qualitat d’entre tota l’oferta del territori.

Experiències Llegeix més "

Serveis

Estació per autocaravanes

Per garantir una màxima comoditat i el respecte del medi ambient, disposem d’un espai dedicat a la càrrega dels dipòsits d’aigua i assegurar l’evacuació adequada de les aigües grises i el WC químic de les autocaravanes i caravanes. També podràs rentar el teu vehicle o les teves pertinences (servei de pagament addicional).

Estació per autocaravanes Llegeix més "

Serveis

Bugaderia

Teniu a la vostra disposició 2 rentadores automàtiques de 8 kg i una assecadora en les nostres instal·lacions sanitàries. Funcionen amb fitxes que podreu comprar a la recepció amb sabó inclòs. Pels qui us agrada rentar a mà, també hi trobareu 2 safareigs.

Bugaderia Llegeix més "

Serveis

Bar restaurant

Una bona paella, uns bons calamars enfarinats, un bon entrecot al grill, una bona hamburguesa, unes patates braves, tripa amb cap i pota… al nostre restaurant podràs gaudir de la gastronomia típica mediterrània, casolana, de mercat i elaborats diàriament amb afecte.

Bar restaurant Llegeix més "